Rezne z bôčiku sa syrom

Rezne z bôčiku sa syrom
Prísady
  • 0.4 kg mletého bravčového bôčika
  • 0.4 kg mletého bravčového mäsa
  • 150 g strúhaného tvrdého syra
  • 2 vajcia
  • strúhanka
  • 4 strúčiky cesnaku
  • hladká múka
  • tuk na vyprážanie
  • majoránka
  • rasca
  • mleté čierne korenie
  • soľ
Postup

Bôčik nahrubo pomeľte, vmiešajte strúhaný syr, vajcia, rozotretý cesnak, osoľte, okoreňte a zahustite strúhankou.

Dobre prepracujte a dochuťte. Robte menšie rezne, ktoré obaľujte v trojobale. Potom znovu vo vajci a strúhanke a osmažte v horúcom tuku do zlatista.

Podávajte so zemiakovým šalátom alebo varenými zemiakmi a s čalamádou.