Prísady
- 0.5 kg lososa
- 200 g rezancov (fettuciny alebo tagliatelle)
- 2 PL olivového oleja
- 4 očistené jarné cibuľky nasekané nadrobno
- 1 PL kapár nasekaných nadrobno
- čerstvé mleté čierne korenie
- 300 ml créme double
- 1 citrón rozkrojený na 4 diely
Postup
Cestoviny uvaríme.Cestoviny zlejeme a opatrne, ale dôkladne premiešame s rybou zmesou.
Medzitým vo veľkej panvici rozpálime olej a na miernom ohni na ňom 5 minút pod pokrievkou podusíme jarnú cibuľku a špargľu. K cibuľke so špargľou pridáme lososa, kapary, korenie a créme double a za stáleho miešania necháme 5 minut prehriať.
Hotové jedlo vyklopíme na nahriatu servírovaciu misu, ozdobíme plátkami citróna a podávame so zeleninovým šalátom.