Prísady
- 0.3 kg pravej sviečkovice
- 0.3 kg falošnej sviečkovice
- soľ
- sladkej sójovej omáčky
- škrobová múčka
- 3 PL oleja
- 1 pór
- 2 strúčiky cesnaku
- 1 paprika
- 2 paradajky
- 50 g arašidy
- 10 čiernych olív
Postup
Mäso pokrájame na rezančeky, dáme ho do misky, osolíme, pokvapkáme sójovou omáčkou, pridáme škrobovú múčku, premiešame a necháme odležať 5 hodín na chladnom mieste.
Na rozohriatom oleji mäso prudko opečieme, pridáme pokrájaný pór, pretlačený cesnak, na pásiky pokrájanú papriku a ďalej opekáme.
Nakoniec pridáme pokrájané paradajky, arašidy a olivy a ešte krátko opražíme.
Podávame so zeleninovou ryžou.